Discount text in danish

×
0

Discount text in danish

0

Vi ønsker at inspirere kvinder verden over. I dag er mange kvinder begrænset på grund af farve, form, størrelse, personlighed eller seksualitet, og det bør ikke være sådan. Vi burde fejre hver eneste kurve, hver eneste fejl, hver eneste farve og alle slags seksualitet og være stolte af os selv, for vi er perfekte, præcis som vi er.

Værdierne der definerer alle vores handlinger

liv-2

Vi inspirerer kvinder

Vi inspirerer kvinder til at turde stå op for hvem de er, hvordan de ser ud, og hvad de tror på, uanset samfundets forventninger til hvordan en kvinde bør se ud og fremstå.

Vi omfavner diversitet

Vi ser skønhed i hver eneste form, størrelse, farve, personlighed og seksualitet. Derfor fejrer vi diversitet gennem vores brand, designs og handlinger.

Vi leverer kvalitet

Vi designer og skaber vores smykker med omhu og med materialer i høj kvaltiet for at give kvinder selvtilliden til at udtrykke deres unikke skønhed og stil hver dag.

Vi giver tilbage

Vi støtter organisationer der kæmper for kvinders uafhængighed og rettigheder. Det er sådan vi ændrer verden for kvinder - et smykke ad gangen.

Vi beskytter

Vi tager vores miljø og sociale aftryk alvorligt. Det betyder, at vi handler etisk, stræber efter bæredygtighed og går op i menneskers arbejdsforhold.

Vi ændrer verden for kvinder - et smykke ad gangen!

liv-and-fie-rose-2

Alle kvinder er unikke og smukke. Men stadig bliver kvinder holdt tilbage verden over grundet farve, former, størrelse, personlighed eller seksualitet. Dertil, er der mange kvinder der ikke tør at udtrykke deres unikke skønhed grundet samfundets forventninger til hvordan en kvinde bør se ud og fremstå. Vores mission er enkel, men ekstrem ambitiøs. Vi vil ændre det.

Tjek os ud på Instagram

I din kurv
OH NOOOO! Din kurv er tom. Tryk et andet sted på siden for at lukke det her vindue og shop løs.