Discount text in danish

×
0

Discount text in danish

0

Smykkepleje
Få dine smykker til at blive ved med at skinne

Sterling sølv

Alle vores sølvsmykker er lavet af sterling sølv. Vores smykker har mærket Aiu Aio 925S hvilket beviser, at det er sterling sølv og lavet af os. Vores mærke er registreret hos Force Technology som er den officielle ægthedskontrollant i Danmark.

Guldbelagt

Vores guldsmykker er guldbelagte. Guldbelægning betyder, at et lag af guld er blevet påført et andet materiale. I vores tilfælde sterling sølv. Derfor vil sølvet under guldbelægningen blive synlig, hvis guldbelægningen slides af. Vi påfører en 18k guldbelægning og justerer farven til 14-18k guld.

Desværre er det svært at forudse, hvor lang tid guldbelægningen holder. Det afhænger i høj grad af, hvor ofte du går med smykkerne, hvor på kroppen smykkerne placeres, og hvad smykkerne bliver udsat for.

Vi stræber efter den bedst mulige kvalitet i guldbelægningen, og hvis du føler, at din belægning er slidt af for hurtigt, så besøg Returnering

Sten, perler og diamanter

Vi bruger forskellige ædelstene og naturlige sten såsom ferskvandsperler, rådiamanter, turmaliner og safirer. Fordi disse sten kan gå i stykker, hvis de får slag, anbefaler vi, at du tager dine smykker af, når du dyrker sport, laver fysisk arbejde osv.

Fordi naturlige sten er et naturligt materiale, kan de variere i farve og form. Det er derfor en sten kan se anderledes ud end på produktbillederne.

Du bør aldrig opbevare dine smykker i badeværelset, fordi fugten kan forårsage hurtig oxidation.

Når du har behov for at opbevare dine smykker i længere tid, anbefaler vi, at du putter dem i lukkeposen, som du finder i den smykkeæske, vi har sendt til dig sammen med dine smykker.

Vi anbefaler, at du tager smykkerne af, når du bader, dyrker sport, laver fysisk arbejde og andre aktiviteter der udsætter smykkerne for fugt.

Undgå at få kemikalier fra perfume eller rengøringsmidler på smykkerne, så holder de længere.

Trin 1

Bland noget opvaskemiddel i lunkent vand. Brug ikke sæbe på perler, fordi de er særligt sarte.

Trin 2

Læg smykkerne i vandet i 4-5 minutter.

Trin 3

Brug en blød børste fx en tandbørste til at rengøre under stenene eller brug dine fingre til at gnide på smykkerne.

Trin 4

Rens smykkerne i vandet og tør dem af med et ren, blød klud. Brug ikke papir da det kan ridse smykkerne.

Hvordan du bør rengøre oxiderede sølvsmykker?

Sølv kan oxidere og i nogle tilfælde vil sølvet blive synligt igennem guldbelægningen, hvilket gør at du kan se en misfarvning. Du kan bruge sølvpudseklud og forsigtigt gnide på området, indtil misfarvningen er væk. Hvis dine smykker viser tegn på udbredt oxidering, anbefaler vi, at du dypper pudsekluden i lidt sølvpudsemiddel og gnider på området, indtil misfarvningen er væk. Undgå at dyppe smykkerne i sølvpudsemidlet, da det kan skade fx perler, gummi, sten osv. Efter rengøring, rens smykkerne i vand for at fjerne overskydende kemikalier.

I din kurv
OH NOOOO! Din kurv er tom. Tryk et andet sted på siden for at lukke det her vindue og shop løs.